Nails

 

NAILS NAILS NAILS
Het was vroeger een trend tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om je nagels te laten doen zodat je er altijd netjes en verzorgt uitziet.

Er zijn tal van opties op nagel gebied! Zo kun je de natuurlijke nagel lakken en verstevigen met een gelpolish of je kiest voor een verlenging met gel/ acryl.
Sommige mensen zijn gezegend met een paar prachtige nagels van zichzelf maar ook zijn er veel mensen met probleemnagels zoals gespleten, beschadigde, broze, zwakke of dunne nagels. Ik kan eigenlijk iedereen helpen zelfs de meest extreme nagelbijters. 

Een korte uitleg over gelpolish:
Gel- polish is een semi-permanente nagellak. Dit houdt in dat de lak uit moet harden door middel van UV-licht, waardoor de nagellak 2-4 weken houdbaar is op de natuurlijke nagel. Dit product is daarom zeer geschikt voor mensen die van mooi gelakte nagels houden maar geen kunstnagels willen. U heeft de keuze uit een hele collectie kleuren die ik ieder seizoen zal aanvullen. Ook kan ik de nagels extra verstevigen door een extra sterke onderlak te gebruiken waardoor de houdbaarheid nog langer is.
Gelpolish is ook prachtig aan te brengen op uw teennagels, waar u maandenlang van kunt genieten.

Een korte uitleg over Gel- Acryl met verlening.
Bij uw eerste afspraak wordt er een nieuwe set geplaatst, waarbij uw natuurlijke nagels een verlenging of een versteviging krijgen. Daarna worden uw nagels om de 3 tot 4 weken bijgewerkt.
Er wordt meestal gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor een bijwerkbehandeling zodat we zeker weten dat uw nagels op tijd worden bijgewerkt. De nagels gaan naar een aantal weken uitgroeien waardoor de nagel niet goed in balans is, waardoor de nagels sneller kunnen scheuren of breken. De bijwerkbehandeling zorgt ervoor dat uw nagels in de juiste conditie blijven.

Weke keuze maakt u? 
Weet u niet de juiste keuze te maken ik help u graag!