Even voorstellen

Ik ben Janneke Bouwkamp- van der Meulen.

Ik ben een geboren en getogen Nijeveense, maar woon inmiddels alweer meer dan 10 jaar samen met mijn man Gert Jan Bouwkamp in het prachtige Zuidwolde. In april 2018 mochten we samen trotse ouders worden van een prachtige zoon, genaamd Lenn.

Vanaf jongs af aan zat het vak uiterlijke verzorging al in mijn bloed, zo begon mijn loopbaan op mijn 16e als kapster. Na een tijdje wist ik dat dit het niet helemaal was, dus startte ik de opleiding nagelstyliste en werkte ik in een grote salon en leerde ik de kneepjes van het vak.

In 2012 begon ik voor mijzelf een nagelstudio aan huis en bouwde ik een mooi klantenbestand op. Na een paar jaar begon het te kriebelen ik wilde de schoolbanken weer in, mijzelf ontwikkelen en mijn klanten meer kunnen bieden. Zo gezegd zo gedaan, in 2017 mocht ik met vlag en wimpel slagen als allround schoonheidsspecialiste. 

Bij zoveel nieuwe ontwikkelingen en een heel nieuw vak, kwam ik thuis ruimte te kort. Zo verhuisde ik in juli 2018 naar een prachtige locatie midden in Zuidwolde waar ik alles onder één dak kan uitvoeren. Ik ga nog steeds een paar keer per jaar op bijscholing, volg verschillende cursussen/trainingen en bezoek beurzen om zo helemaal up to date te blijven. 

Dit ben ik in het kort, Ik hoop u te zien in mijn salon!

♡ Janneke