Tarieven gezichtsbehandelingen

 

SKEYNDOR Power C+ Brightening antioxidant treatment (duur ca. 60 min) €72,50
Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatiger en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. 

***

SKEYNDOR Power Hyaluronic treatment (duur ca. 60 min) €77,50
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder hersteld de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes rimpels weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbeter de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

***

SKEYNDOR Power Retinol Treatment (duur ca. 60 min) €77,50
Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het cel vernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

***

SKEYNDOR DERMA PEEL PRO Timeless peel (duur ca. 60 min) €79,50
Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

***

SKEYNDOR DERMA PEEL PRO Brightning peel (duur ca. 60 min) €79,50
Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilvering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

***

SKEYNDOR Essential Treatment ++ (duur ca. 60 min) €59,95
Bij deze  behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huidflora en vochtbalans. De Essential producten vullen tekorten van de huid aan en geven een comfortabel gevoel. De product keuze binnen deze lijn zal worden afgestemd op uw huidtype.

Specifiek ampul meerprijs tijdens de behandeling €6,95
Specifiek masker meerprijs tijdens de behandeling €9,95 

***

SKEYNDOR My Mask Treatment (duur ca. 25 min) €42.50
De My Mask treatment is een korte maar krachtige behandeling. We werken hierbij met de "Earth Mask" collectie of ook wel My Mask genoemd. Voor iedere huid de juiste toepassing! FruitJam: voor de futlozehuid gebrek aan vitaliteit. Fresh Sorbet: voor de vochtarme huid die een trekkerig gevoel heeft. Dark charcoal: voor de verontreinig blootgesteld huid, grove poriën en onzuiverheden. 

***

SKEYNDOR Aquatherm Treatment (duur ca. 60 min) €66,95
De behandeling die de (over) gevoelige huid kalmeert, hersteld en ondersteund. De samenstelling op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.

***

SKEYNDOR Aquatherm Pro O2 Treatment (duur ca. 75min)  €79.50
Remineraliserende behandeling voor de (over) gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Een thermale oplossing gemaakt van zee collageen van hoge zuiverheid (99%) om de stevigheid van de gevoelige huidtypes te verbeteren. De combinatie van collageen en de Oligo-elementen verbeteren en beschermen de huid , hersteld kleur en verkrijgt een “lifting” effect op de slap geworden huid met rimpels.

***

Welkom in mijn salon Treatment €55,-
Is dit uw 1e bezoek aan mijn salon? Dan is de kennismakingsbehandeling zeker iets voor u!
Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er genoeg informatie over de huid is verzameld.
Wat kunt u verwachten? Tijdens deze behandeling maken we een huidanalyse zodat ik de juiste producten voor uw huidconditie kan gaan gebruiken.
We voeren eerst een grondige reiniging en peeling uit en waar nodig zullen wij onzuiverheden verwijderen zoals gerstekorrels en/of verstoppingen. Tevens gaan we uw wenkbrauwen prachtig waxen/epileren en stylen. Daarna gaan we een heerlijk masker aanbrengen, na het verwijderen van het masker sluiten we af met een heerlijke dagverzorging en een stukje thuis advies.
(Deze behandeling is specifiek voor nieuwe klanten die de schoonheidssalon nog niet eerder hebben bezocht)