Beauty

Bij het verzorgen van de huid is het goed om uw huid 1 x in de 4 tot 8 weken een oppepper te geven d.m.v. een gezichtsbehandeling. In de gezichtsbehandeling wordt er gekeken naar wat de huid op dat moment nodig heeft, ook wel de conditie genoemd. Natuurlijk is goede huidverzorging voor thuis gebruik wenselijk voor een optimaal resultaat!

Het merk Skeyndor waarom?
Skeyndor is een merk wat ik zelf al enige tijd gebruik. Doordat ik zelf geen makkelijke huid heb en snel zichtbaar resultaat zag werd ik enthousiast en wist zeker, ik wil met dit merk andere mensen ook gelukkig maken!
Skeyndor is een van origine Spaans merk  en de naam is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het merk uit wil stralen. Skeyndor heeft een uitgebreid scala aan producten voor het gezicht en lichaam en de producten zijn doeltreffend en sluiten bovendien op elkaar aan. Skeyndor is geschikt voor elk type huid, elke leeftijd en verkrijgbaar in diverse prijsklassen.

Wat gebeurt er in een gezichtsbehandeling?
Wat er exact in een behandeling gebeurt is afhankelijk van welke behandeling u kiest. De Skeyndor professionalpack treatments zijn specifieke behandelingen en hebben geen basis indeling, dit is bij elke behandeling anders omdat deze behandelingen specifiek worden afgestemd. 

De Essential treatment’s zien er in grote lijnen als volgt uit zodat u een idee krijgt wat er allemaal gebeurd.
- Huid analyse
- Reiniging
- Diepte reiniging 
- Onzuiverheden verwijderen
- Gezicht- nek- decolleté massage (afhankelijk van de treatment)
- Masker (of extra met ampul afhankelijk van de treatment)
- dag-/nachtverzorging

Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met een deelbehandeling zoals wenkbrauwen en overtollige gezichtshaar verwijderen.

Ja, ik wil mijn gezicht een oppepper geven!
In het overzicht SKEYNDOR behandelingen staan verschillende behandelingen uitgeschreven waaruit u een keuze kunt maken. Weet u niet de juiste keuze te maken? Vraag gerust dan bekijken we samen wat het beste bij uw wensen en huidbeeld past.

Speciaal voor nieuwe klanten!
Is dit uw 1e bezoek aan mijn salon? Dan is de kennismakingsbehandeling zeker iets voor u!

LYCON WAXEN!
Lycon wax is de elite onder de professionele waxing, afkomstig uit Australie. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt in meer dan 65 landen toegepast door vooraanstaande beautysalons. Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze terug groeien. Bij consequent waxen komt op sommige plaatsen het haar helemaal niet weer terug 

In het kort
* Vrijwel pijnloze, super snelle waxbehandeling
* Waxen mogelijk vanaf 1mm haarlengte
* De waxen worden in dunne lagen aangebracht op lage temperaturen
* Mild, verzorgend en zacht voor de huid, zonder roodheid en irritaties achteraf
* Langdurig haarvrije en zachte huid zonder stoppels
* Geen waxrestjes
* Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij de onweerstaanbare aromatische geurbeleving*